%0 Journal Article %T آداب سفره در ایران باستان و ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری) %J مشکوة %I بنیاد پژوهشهای اسلامی %Z 1683-8033 %A وکیلی, هادی %A نودهی, کبری %D 2011 %\ 11/22/2011 %V 30 %N 3 %P 119-137 %! آداب سفره در ایران باستان و ایران دوره اسلامی (قرن دوم تا هفتم هجری) %K آداب غذایی %K خوراک %K آداب سفره %K ایران باستان %K ایران دورۀ اسلامی %R %X آداب غذایی و مهمانی یکی از مهم‌ترین بخش‌های فرهنگ یک ملت محسوب می‌شود. ایرانیان چه در دوران باستان و چه در دوران اسلامی اهمیت فراوانی به آن داده و سنت‌هایی را رعایت می‌کردند. آیین زردشتی و دین اسلام، مؤلفه‌های مهم و مؤثر در شکل آداب غذایی ایرانیان بودند. در این مقاله تلاش خواهد شد این مسئله با شیوه‌ای تاریخی و تطبیقی مورد بررسی قرارگیرد. %U https://mishkat.islamic-rf.ir/article_102578_e13064a379da58ce1092ff55d48d4000.pdf